Yoga

 Welkom bij mijn yogasessies in de Vrouwenschool te Nijmegen!
Mijn naam is Natasja Hellenbrand en ik geef yoga sinds 2000.

Uitgangspunt

in mijn yoga is: aanwezig zijn in het moment, in contact zijn met je hele wezen en met je omgeving, de balans en de verbinding voelen tussen deze twee werelden. Essentieel daarbij is acceptatie van alles wat is in het moment: de mogelijkheden en beperkingen van je lichaam, je gevoelens, je gedachten enz. Vanuit acceptatie en goed luisteren naar je eigen lichaam ontstaat er ruimte voor ontspanning, rust, balans en genieten.

Mijn stijl

heeft zich door de jaren gevormd via verschillende opleidingen, cursussen en workshops. Het accent ligt op de flow in de beweging, dat wil zeggen in de beweging van de opeenvolging van de asana’s (houdingen). De ene asana vloeit als het ware over in de andere. Daardoor is er minder plaats voor gedachten en des te meer ruimte voor gevoel, bewustzijn en innerlijke rust.

Ademhaling

is een wezenlijk onderdeel van mijn yoga. Ademhaling is levensenergie. Een correcte ademhaling creëert een natuurlijke balans. Elke beweging en asana wordt gedragen door de ademhaling. Ook zijn er op zichzelf staande ademhalingsoefeningen (pranayama). Daarnaast verdiep ik mijn yogasessies met kennis en technieken uit de Balance Breathing.

Het instituut de Blikopener

is de basis van mijn opleiding, een 4 jarige opleiding bij Hans 't Hart in Tilburg die uitgaat van de grondbeginselen van Saswita. De opleiding is erkend door de Yogavereniging Nederland.

Proefles:

Je kunt je elk moment aanmelden voor een proefles.

Tijdstip sessies:

vrijdagochtend van 09.15 tot 10.30 of van 10.35 tot 11.50

Tarief:

€ 8,50 per les (betaling per 10 lessen).

Privésessies:

het is mogelijk een individuele sessie te volgen voor persoonlijke aandacht en begeleiding of om iemand een speciaal cadeau aan te bieden. Dit kan op afspraak via: info@openhartigademen.nl of 06-46097388