Reviews

 Tot nu toe is elke sessie een reis, een reis van mijn hoofd naar mijn lijf. Natasja begeleidt mij super in deze reis en creëert een veilige omgeving om de controle los te kunnen laten.

Jolanda, Nijmegen

De ademsessies bij Natasja heb ik als zeer bijzonder ervaren. De rust die zij uitstraalt in de voorgesprekken en tijdens de speciale ademhalingsoefeningen vond ik erg prettig. De ademhalingsoefeningen zelf waren een compleet verrassende ervaring. Na 3 gezamenlijk sessies, doe ik de oefening nu zelf en dat geeft ontspanning en rust. Ik raad een ieder aan een afspraak te maken en dit zelf te ervaren

Peter, Nijmegen

De ademsessie bij Natasja maakt alle diepgewortelde gevoelens van verdriet, pijn, frustratie en teleurstellingen naar buiten komen. Wat in 2 uur bereikt wordt is soms 1 jaar nodig bij een gesprek therapie. De techniek die ze gebruikt met ademen in combinatie met jouw verhaal is doeltreffend en je voelt je hierna bevrijd en herboren. Dit geeft een directe invloed op je denken en handelen. Ook sta je stevig in je schoenen weer en voel je meer stabiliteit in je lichaam/emoties/geest. In een notendop: Als je dit doet, ben je genezen van alles wat op je drukte en kan je rustig genieten van je leven. Af en toe (1 of 2 x per jaar) weer een herhaling van de sessie is misschien nodig en handig. Geef jezelf cadeau en ervaar het. Dit is niet echt met woorden te beschrijven. Ik ben iig gewoon compleet en de zware drukkende gevoelens zijn eruit!

Arijana

Ik heb de ademsessie als heel bijzonder ervaren. Van tevoren heb ik aangegeven dat ik wat gespannen was en Natasja nam meteen het initiatief om te bellen met wat meer uitleg, dit nam direct al wat spanning weg. Natasja is in haar benadering rustig, straalt vertrouwen uit in wat zij doet en geeft helder aan wat je kan verwachten. Tijdens de verbonden ademhaling voelde ik mij in vertrouwde handen bij Natasja, daardoor kon ik mij goed overgeven. Het voelde alsof ik mijn lichaam toestemming gaf om dingen los te laten na jaren van gespannenheid en het gevoel te hebben vast te lopen in mijn emoties. Voor mijn gevoel verliep alles heel vanzelf door enkel de instructies van Natasja op te volgen. Mijn lichaam begon ongecontroleerd te bewegen en ik had het gevoel dat alles werd overgenomen door energie. Het begrip tijd, controle en geremdheid waren er even niet meer, maar zonder dat het eng was. Ik had ook het idee dat als ik de sessie had willen afbreken of mij niet prettig meer voelde dat ik dit op elk moment zelf kon doen. Na de sessie voelde ik mij moe en uitgeput, ik zou anderen aanraden om de rest van de dag niks te plannen. Wat het me verder gaat brengen ga ik zien, maar ik ga zeker een volgende sessie inboeken.

Daniëlle, Arnhem.