Over mij en mijn visie

 Toen ik voor het eerst met Balance Breathing in aanraking kwam, voelde ik hoe mijn ademhaling mij al binnen enkele minuten naar mijn diepste emoties leidde en hoe bevrijdend het was om dit gewoonweg te laten gebeuren. Dit waren niet enkel de emoties die op dat moment aan de oppervlakte lagen maar het ging veel verder, veel dieper naar lagen in mezelf en emoties waarvan ik het bestaan niet eens wist. Ik herinner mij ook nog hoe ontspannen en hoe dicht bij mezelf ik me voelde na afloop van de sessie, alsof er een zware deken van mijn lichaam en een sluier voor mijn ogen was weggenomen. Toen wist ik dat ik deze ontdekking met zoveel mogelijk mensen wilde delen.

Balance Breathing is voor mij een sleutel tot zelfbevrijding geworden, die nieuwe deuren geopend heeft. Je eigen ademhaling als instrument om jezelf te helen van belemmerende emoties en gedachten. Een eenvoudige maar zeer effectieve manier om jezelf te bevrijden van emotionele en fysieke blokkades, waardoor je intenser kunt genieten en kunt ervaren wie je werkelijk bent.

Openhartig Ademen

Uitleg bedrijfsnaam:

 Waarom "openhartig ademen"?

De ademtechniek van de Balance Breathing legt de nadruk op het openen van het hart. Het is belangrijk om te ademen vanaf je onderbuik tot in je hartgebied. Door je ademhaling te trainen en je hele romp te vullen met adem, open je letterlijk het hartgebied. Tevens heeft een ademsessie als positief gevolg dat je jezelf toestaat om naar binnen te kijken, naar diepere lagen in jezelf. Dit maakt dat je openhartig wordt naar jezelf en daardoor hoogstwaarschijnlijk opener naar de buitenwereld.